Näyttelyt Arabiassa, Myllypurossa ja Myyrmäessä

ESILLÄ – Luovuus leviää, taide tarttuu ja insipiroi Metropolian kampuksilla. Jokaisella on oikeus taiteen ja luovuuden kokemiseen. Eri tahot Metropolia Ammattikorkeakoulussa ovat koonneet esille tänä syksynä näyttelyitä opiskelijoiden, henkilökunnan ja vierailijoiden iloksi.

Myllypurossa voit tutustua Rajapinnoilla – ilmastotoimet ja terveys -näyttelyyn (30.9.– 31.10.), jossa katsoja voi taiteen avulla tutkia kokemuksiaan ja tunteitaan ilmastonmuutokseen liittyvien tekojen vaikutuksesta terveyteen. Näyttely on nähtävillä Myllypuron kampuksella Hymy-kylässä, kampuksen 1. kerroksessa.

Myyrmäessä voit tutustua KampusGalleria M -näyttelyihin. Esillä tänä syksynä Juha Rantasen, Spellboard with Talking Targets (Taikapöytä ja puhuvat maalitaulut) -näyttely, (11.09.– 30.11.) Näyttely vaihtuu kolmen kuukauden välein. Kampusgalleria M:n löydät Myyrmäen kampuksen 2. kerroksesta.

Arabiassa on nähtävillä useita näyttelyitä. Näyttelyaulassa on esillä kampuksen opiskelijoiden vaihtuvia teoksia. Ikkunanäyttelyssä on esillä tekstiilisuunnittelijoiden teoksia. Teolliset muotoilijat ovat lisäksi koonneet VALO20 -valaisinnäyttelyn (26.9.-31.10.) Metka Cafeeseen. Kaikki näyttelyt löytyvät kampuksen 1. kerroksesta.

 

Kerro kaverille