Hyvinvointia kulttuurikampuksella – Joogastudio Lootus avoinna

KAMPUSINFO – Kulttuurikampus on saanut nyt ikioman joogastudion. Studio mahdollistaa esimerkiksi venyttelyn, joogaamisen, liikkumisen tai pienen rentoutumishetken keskellä raskasta koulu- tai työpäivää! Tilaan voi luoda rentouttavan ilmapiirin soittamalla omaa musiikkia kaiuttimista. Studiossa ei järjestetä ohjattuja tunteja, vaan se on tarkoitettu Arabian kampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle vapaaseen käyttöön. Joogastudion löydät kampuksen neljännestä kerroksesta.

Joogastudion on mahdollistanut opiskelijakunta METKAn Metropolia on the Move -hanke yhteistyössä Metkasti Metropoliassa kohti kukoistusta -hankeen kanssa.

Lisätietoja joogastudiosta voit kysyä Arabian kampuskoordinaatiolta arabiankampus@metropolia.fi.

Katso Arabian kampuksen Instagramista ohjevideo miten löydät paikalle!

Kerro kaverille