Pasi Kärkkäinen-Tunkelon näyttely Suomen lasimuseossa

ALUMNI – Suomen lasimuseossa on esillä vuoden loppuun asti Diorama-niminen näyttely koostuen muotoilija Pasi Kärkkäinen-Tunkelon suunnittelemista, käyttö- ja koriste-esineistä.  Kärkkäinen-Tunkelon työt toimivat inspiroivana esimerkkinä minkälaisia mahdollisuuksia teollisen muotoilun alumnina on lähteä kehittämään omaa osaamista, uraa ja taiteellista polkua.

Näyttely on esillä lasimuseon toisen kerroksen suuressa salissa ja koostuu nimensä mukaisesti kolmesta eri asetelmasta, jotka rakentuu lasin lisäksi monista eri materiaalista valmistetuista esineistä. Kärkkäinen-Tunkelon monipuolinen materiaalien käyttö, suunnittelu- ja valmistusvaiheen dialoginen yhteistyö artesaanien & sisustussuunnittelijoiden kanssa sekä luonnosta poimittu muotokieli näkyy yksittäisistä teoksista aina näyttelyn rikkaaseen kokonaisuuteen.

Suomen lasimuseo sijaitsee Riihimäellä ja Suomen lasimuseoon pääsee vierailemaan myös museokortilla. Tutustu museon aukioloaikoihin ja lue lisää Diorama-näyttelystä museon verkkosivuilta.


Näyttelystä muualla:

@studiopasikarkkainen
@suomenlasimuseo

 

 

Kerro kaverille