Liikettä päivään jalkapallopöydän avulla!

KAMPUS – Kampukselle on saapunut uusi SubSoccer jalkapallopöytä!

Subsoccer on suomessa kehitetty jaloilla pelattava pöytäjalkapallopeli. Subsocceria pelataan istualteen, mutta se silti kehittää koordinaatiota ja keskivartalon lihaksia. Aikaisempi jalkapallotausta takaa menestystä pelissä, eli peliin voi hyvillä mielin haastaa kenet tahansa.

Tarina pelin kehittämisestä löytyy kokonaisuudessaan täältä: https://www.subsoccer.com/what-is-subsoccer/.

Tiivistettynä artikkelista poimittuna: SubSoccerin kehittäjä oli liian laiskalla tuulella potkiakseen palloa seisaaltaan tyttärensä kanssa, joten he potkivat palloa istualteen. Kun tytär tuuletti potkaistessaan pallon tuolin alle, kehittäjä tajusi keksineensä uuden pelin.

Pöytä on saapunut kampukselle METKAn ja Metropolia on the Move hankkeen ansiosta. Metropolia on the Move -hanke puolestaan on opiskelijakunta METKAn liikkuva korkeakoulu -hanke, joka pyrkii luomaan opiskelijoille paremmat mahdollisuudet opiskelupäivän aikaiseen liikkumiseen sekä liikunnan harrastamiseen, ja tätä kautta parantamaan opiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelukykyä.

Ps. Kampukselle on tulossa myös toinen subsoccer-pöytä, tästä lisää myöhemmin 😉

 

 

 

Kerro kaverille