10 000 euron Risto Jarva -palkinto elokuva ja television alumnille

ALUMNIT – Metropolian Elokuvan ja television tutkinto-ohjelman alumni Iiti Yli-Harja palkittiin ohjaamastaan ja käsikirjoittamastaan elokuvasta Blush – An Extraordinary Voyage Tampereen kansainvälisten lyhytelokuvajuhlien yhteydessä 10 000 euron suuruisella Risto Jarva -palkinnolla.

Jo toisena vuonna peräkkäin arvostettu palkinto myönnetään Metropolia Ammattikorkeakoulun alumnille.

Voit lukea aiheesta lisää Suomen elokuvasäätiön artikkelista.

 

Suomen elokuvasäätiö on jakanut Risto Jarva -palkintoa vuodesta 1979. Elokuvantekijä Risto Jarvan (1934–1977) muistoksi perustettu palkinto myönnetään taiteellisin perustein henkilökohtaisena apurahana tekijälle tai tekijäryhmälle. (Suomen elokuvasäätiö 2023)

 

Kuva: Iiti Yli-Harja

Kerro kaverille