Graafisen suunnittelun alumni haastattelussa Helsingin Sanomissa

ALUMNIT – Sara Valta luo sarjakuvataidetta polyamorisesta suhteestaan

Metropoliasta graafikseksi suunnittelijaksi valmistunut alumnimme Sara Valta kertoo Helsingin Sanomien artikkelissa sarjakuvataiteestaan. Töissään Valta käsittelee sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuutta sarjakuvan keinoin. Vallan työt ovat saaneet myös kansainvälistä näkyvyyttä.

“Valta on kertonut elämästään ja suhteestaan avomielisesti sarjakuvissaan, joita on julkaissut verkossa sekä kirjassa Monisuhdetta – Päiväkirjamerkintöjä polyamoriasta (2021). Kirja julkaistiin myös Britanniassa viime vuonna. Sen ilmestyminen toi mukanaan mediajulkisuutta.” Helsingin Sanomat kirjoittaa.

Lue lisää Helsingin Sanomista.

***

Kuva: Helsingin Sanomat / Vesa-Matti Väärä

Kerro kaverille