Menestystä Vuoden huiput -suunnittelukilpailussa

ALUMNIT – Tuukka Paikkari on valmistunut Metropolian alumniksi vuonna 2010 digitaalisen viestinnän AMK-tutkinto-ohjelmasta, joka on ollut digitaalista muotoilua ja visuaalisen viestinnän muotoilua yhdistävä hybridikoulutus. Tällä hetkellä Tuukka toimii luovana johtajana yhdessä Suomen arvostetuimmista markkinointiviestintätoimistoista Bob the Robotissa.

Tuukka Paikkari oli mukana luovien alojen Vuoden huiput -suunnittelukilpailussa kuudella työllä, joista yksi sai Kultahuipun kokemuksellinen muotoilu -kategoriassa ja kaksi Hopeahuippua ääni- ja ilmoitus -kategorioissa. Jokaisessa kategoriassa jaetaan Kultahuippu ja Hopeahuippuja parhaille töille.

Tuukka kiittelee opintojaan Metropoliassa, jotka ovat edistäneet Tuukan uraa merkittävästi.

“Metropolian opinnoilla on ollut suuri merkitys urani kannalta. Opetus oli aina laadukasta ja palaute rakentavaa. Metropoliassa sai mahdollisuuden kokeilla monipuolisesti erilaisia asioita, ja keskittyä niihin asioissa, jotka koki itselleen mieluisiksi ja motivoiviksi”, kertoo Tuukka.

Tuukka muistelee opintojaan Metropoliassa lämmöllä ja lähettää erityiskiitokset visuaalisen viestinnän muotoilun lehtorille Tuomas Aatolalle:

“Kiitokset erityisesti Tuomas Aatolalle hyvistä keskusteluista”, sparraamisesta ja tuesta.

Lue koko artikkeli tämän linkin takaa.

(Teksti ja kuvat Metropolia Ammattikorkeakoulun viestintä)

Kerro kaverille