Pelasta pala Itämerta kampuksen läheisyydestä

AJANKOHTAISTA – Tiesitkö, että Itämeri ylettyy meidän kampuksen taakse Arabianrannalle sekä Vanhankaupunginkoskelle, jossa sijaitsi Tavi-talo, yksi entisistä kulttuurikampuksen toimitiloista. Nyt sinulla on mahdollisuus pelastaa pala Itämerta ja vaalia sen kulttuuriperintöä.

Meidän kampuksen opiskelijayhdistys KutuOK onkin jo lahjoittanut oman osansa Itämeren pelastamiselle ja John Nurmisen säätiön toiminnalle!

Miksi tämä on tärkeää?

Itämeren yksi vakavimmista ympäristöongelmista on rehevöityminen. Rehevöityminen johtuu meren liian suuresta fosfori- ja typpikuormituksesta. Ilmastomuutoksen vaikutukset kiihdyttävät Itämeren rehevöitymistä entisestään. John Nurmisen säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren suojelemiseksi ja rehevöitymisen vähentämiseksi.

Miten voin lahjoittaa?

Osoitteesta puhdasmeri.fi. Mikäli oman palan lunastaminen ei tunnu just sun sopivalta tavalta olla mukana, käy tutustumassa muihin vaihtoehtoihin! Sivulla on mahdollisuus liittyä kuukausilahjoittajaksi, tehdä kertalahjoituksen tai lahjoittaa syntymäpäivälahjasi Itämerelle.

Kampuksella vietetään syksyllä kestävän kehityksen teemaviikkoa, stay tuned!

Psst. Metropolian verkkokaupasta saa tilattua itselleen Itämerimukin jonka tuotto käytetään Itämeren suojelemiseksi. Mukeja saa myös Kampus Shopilta. Lahjoitamme jokaisesta myydystä 2nd Life -tuotteesta 8% John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun.

Kerro kaverille