Metropolian opiskelijat loistavat taidoillaan jälleen

KILPAILUT – Kampuksemme opiskelija Iirisilona Segerstam voitti arvostetun Timo Mustakallio laulukilpailun! Kilpailu käytiin sunnuntaina 16.7. Savonlinnan Oopperajuhlien yhteydessä. Iirisilona opiskelee klassisen laulun- ja soiton opetusta eli musiikkipedagogiaa kolmatta vuotta.

“Kilpailun taso oli alkukilpailusta asti erittäin kova, mutta voittaja häikäisi huikealla instrumentillaan”, kuvailee tuomariston puheenjohtaja Ville Matvejeff.

Näin Iirisilona kommentoi voittoa:
”Oon todella otettu kilpailun voitosta ja päällimmäisinä ajatuksina oon kiitollinen ja onnellinen. Koko prosessi on ollut mulle kehittävä matka ja oon nauttinut siitä joka hetki. Mustakallioihin hakeminen oli mielessä jo viime kilpailusta (2021), kun seurasin silloin kilpailussa olevia ystäviäni.”

Kotikampus onnittelee Iirisilonaa!

Kuvat: Jussi Silvennoinen / Savonlinnan Oopperajuhlat

Kerro kaverille