Suunnittele Turbiinille printti – KILPAILU

PRINTTISUUNNITTELUKILPAILU – Suunnittele Turbiinille printti, joka kuvastaa uuden ajan yrittäjyyttä. Turbiini hakee printtisuunnittelukilpailun muodossa sen identiteettiä, opiskelijayrittäjyyttä.

TOIMEKSIANTO

Printti voi olla mitä vain yrittäjyysmaailmoista, teksteihin, meemeihin, maskotteihin, abstraktiin taiteeseen – annamme suunnittelulle vapaat kädet, paino-ohjeistus kuitenkin huomioiden. Tärkeintä, että tuotoksesta huokuu uuden ajan yrittäjyys.

Yrittäjyys voi tuntua pölyttyneeltä erilaisine virastoineen ja veroasioineen, ja siksi tässä toimeksiannossa haluamme tuoda yrittäjyyden houkuttelevammin esiin – yrittäjyysmyyttejä murtaen

Turbiinilla on oma visuaalinen ilme, joka on saanut inspiraatiota vaahtokarkista. Emme kuitenkaan halua printtiin Turbiinin logoa mukaan, eikä visuaalista ilmettä tarvitse mukailla.
Lopputuotteen tarkoitus on, että printtiä voi kantaa vapaasti sen mukaan, miten se omaan tyyliin sopii – tarkoituksena ei ole olla ”kävelevä Turbiini-mainos”.

PRINTTIKILPAILU

Printtimallisto tullaan painattamaan kampuksemme omiin myytäviin tuotteisiin. Mallisto muodostetaan kilpailun voittaneesta työstä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Metropolian opiskelijat.

Kilpailusta valitaan yksi voittaja, joka lunastaa 500€ palkkion.

OHJEISTUS

Tehtävänäsi on suunnitella kaksi erillistä printtiä eli printtipari. Printtiä käytetään ensisijaisesti hupparissa – mutta soveltuu myös muihin tekstiileihin (esimerkiksi kangaskassiin).
Samaa ideaa voi muokata kahteen kokoluokkaan/tarkoitukseen sopivaksi. Pienempi printti painatetaan hupparin rintaan (maksimikoko 15×15 cm) ja suurempi hupparin selkään (maksimikoko 30×30 cm). Toimita suunnitelmasi kahdella A3 kokoisella vaakasuoralla sivulla.
Huomioi, että lopulliseen tuotteeseen printtejä saatetaan muokata raadin itsensä, sekä Metropolian näkemyksen mukaan.

PALAUTUSOHJEET

Esittele ensimmäisellä sivulla suunnitelman nimi, idea/tarina ja mockup kuvat harmaasta tai mustasta hupparista, jossa suunnittelemasi printtipari näkyy realistisessa mittakaavassa. Huomioithan, että painotuotteessa voi olla maximissaan 5 eri väriä.
Hupparin kuvat voit käydä lataamasta täältä O62101 Unisex Jersey Hoodie.

Toisella sivulla esittelet printit 1:2 koossa. Muista laittaa nimesi molemmille sivuille.

Palauta työsi viimeistään sunnuntaina 29.10. sähköpostilla .pdf-tiedostona tuiti.paju@metropolia.fi
Jos kilpailutyösi ei mahdu sähköpostiin, lähetä se www.WeTransfer.com -palvelun kautta osoitteeseen tuiti.paju@metropolia.fi. Raati arvioi työt paperitulosteina.
Ohjeistuksen vastaiset työt eivät pääse kilpailuun.

VOITTAJAN VALINTA

Turbiinin sekä Arabian kampuksen henkilökunnasta muodostuva raati valitsee töistä 10 parasta nähtäväksi Arabian kampukselle 6.-13.11. ja kaikki halukkaat voivat käydä antamassa oman äänensä suosikilleen perinteisessä lippuäänestyksessä. Voittaja julistetaan perjantaina 17.11.
Äänestyksen tulos tulee vaikuttamaan voittajan valintaan, mutta raati valitsee lopullisen voittajan. Voittajan kilpailutyö muodostaa lopullisen printtimalliston. Voittaja sitoutuu muokkaamaan työnsä tuotannon vaatimusten mukaisiksi.

Huom! Voittaja luovuttaa palkkion vastaanottaessaan suunnittelemansa printin Metropolian käyttöön ja Metropolia pidättää oikeuden muokata printtiä eri tuotteisiin soveltuvaksi.

Lisätietoa kilpailusta/ohjeistuksesta: Tuiti Paju tuiti.paju@metropolia.fi ​
Lisätietoa Turbiinista: Sara Jokiniemi sara.jokiniemi@metropolia.fi

 

 

Kerro kaverille