Arabian kampuksen kulttuuri & luovien alojen hakijalle

HAKIJALLE

Yhteishaku kulttuurin aloille on 15.-30.3.2023. Yhteishaku alkaa 15.3. klo 08.00 ja haku päättyy 30.3. klo 15.00. Olemme koonneet yhteen tälle sivulle Arabian kampuksen kulttuurialojen AMK-tutkinnot, jotka ovat mukana tässä yhteishaussa. Yhteishaussa aukeaa haku yhteensä 17 Arabian kampuksen eri koulutusvaihtoehtoon. Alla näet listauksen haettavista tutkinnoista sekä oleelliset linkit haun kannalta.

Huom! Sivuilla oleva listaus on hakijalle tueksi. Tämän sivun kautta ei tule hakea tutkintoihin eikä Luova Dimensio vaikuta hakijavalintoihin. Yhteishaku tehdään Opintopolussa. Ennakkotehtävät sekä valintakoe-infot julkaistaan Metropolian sivuilla. Yhteishakua koskevat kysymykset sähköpostilla hakijapalvelut@metropolia.fi.

Päivätoteutukset

Päivätoteutuksen valitsevat tyypillisesti opiskelijat, jotka haluavat edetä opinnoissa säännöllisellä rytmillä opiskeluryhmän kanssa. Opiskelu on päivätoteutuksissa päätoimista sekä kokopäiväistä.

 

Vestonomi (AMK), vaatetusala (päiväopiskelu)

 

Sisustusarkkitehtuuri, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

 

Tekstiilisuunnittelu, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

 

Digitaalinen muotoilu, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

 

3D-animointi ja -visualisointi, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

 

Elokuva ja televisio AMK (päiväopiskelu)

 

Esitys- ja teatteritekniikka AMK (päiväopiskelu)

 

Konservointi AMK (päiväopiskelu)

 

Kulttuurituotanto AMK (päiväopiskelu)

 

Musiikki AMK – Muusikko (päiväopiskelu)

 

Musiikki AMK – musiikkipedagogi (päiväopiskelu)

 

Teollinen muotoilu, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

 

Visuaalisen viestinnän muotoilu, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

 

XR Design, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (päiväopiskelu)

Monimuotototeutukset

Monimuotototeutus on päivä- ja verkko-opintojen välimuoto. Monimuotototeutuksessa opiskelu eroaa päiväopinnoista siinä, että se sisältää runsaammin aikaan ja paikkaan sitomatonta verkko-opiskelua kuin päivätoteutus. Koulutus soveltuu erityisen hyvin niille, jotka haluavat opiskella työn ohessa.

 

Sisustusarkkitehtuuri, Muotoilun tutkinto-ohjelma AMK (monimuoto-opiskelu)

 

Elokuva ja televisio AMK (monimuoto-opiskelu)

 

Esitys- ja teatteritekniikka AMK (monimuoto-opiskelu)

 

Konservointi AMK (monimuoto-opiskelu)

 Lisää tietoa

  • Tutustu yleisesti kampuksen ilmapiiriin, tapahtumiin, tiloihin, näyttelyihin, opiskelijoihin, opintoihin ja muuhun mielenkiintoiseen sisältöön kampuksen Instagramissa @arabiankampus.
  • Monilla tutkinto-ohjelmilla on myös omat viestintäkanavansa kuten Instagram, Youtube, Facebook tai TikTok. Löydät nämä kanavat koottuna tutkinto-ohjelmien alta Yhteisö-sivultamme.
  • Kampuksella sekä Metropolialla on aktiiviset Jodel-kanavat @kulttuurikampus & @metropolia. Näissä kanavissa pystyt kysymään esimerkiksi opiskelijoilta kokemuksia opinnoista tai kampuksesta.
  • Olet tervetullut tutustumaan omatoimisesti kampuksen yleisiin tiloihin kampuksen aukioloaikojen puitteissa, eli ma – pe 7:30 – 21:00.