heTKInen – aamukahvit Arabiassa

ti 24.10. klo 09:3012:30
Paikka: Arabian kampus, Hämeentie 135D
Kielisyys: Suomeksi
Luennot, Muut, Seminaarit, Ständitapahtumat, Verkostoitumistapahtumat
Media, Muotoilu, Muut, Taide, Yhteisö
Ilmoittaudu mukaan

Miten luovuudella voidaan lisätä hyvinvointia ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta? Miten kehitetään tulevaisuuden ratkaisuja yhdessä kaupunkilaisten kanssa? Millaista osaamista ylipäätään tarvitaan tulevaisuudessa? Pärjäänkö minä ammattilaisena työelämässä?

Tervetuloa osallistumaan aamukahvitapahtumaan, jossa pääset kuulemaan minkälaisen monipuolisen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotekemisen äärellä Metropolian Toimiva ihmisten kaupunki -innovaatiokeskittymässä ollaan.

Toimiva ihmisten kaupunki-innovaatiokeskittymä kattaa reilusti yli kaksikymmentä hanketta/kehitysprojektia, joissa kaikissa ollaan ajankohtaisten asioiden ja ilmiöiden äärellä kehittäen ratkaisuja kohti kestävämpään yhteiskuntaa. Tapahtuman tavoitteena onkin matalalla kynnyksellä kohdata ja inspiroitua mielekkään tekemisen äärellä. Tapahtuma tarjoaa myös kiinnostuneille tietoa kuinka päästä mukaan projekteihin ja TKI-toimintaan.

Tapahtuma sijoittuu Arabian kampuksen Tapahtumasaliin ja on kaikille avoin sekä ilmainen, mutta edellyttää ilmoittautumisen kahvitarjoilun takia 13.10. mennessä. Ilmoittaudu tästä mukaan.

Alustava aikataulu:

9.30 Vapaata tutustumista + aamukahvia
10.00 Tapahtuman avaus
Puheenvuoroja päälavalla
+ verkostoitumista
12.30 Tapahtuma päättyy

Huom. aikataulua, esiintyjien ja esitysten tietoja tarkennetaan lähempänä ajankohtaa.

Paikka

Arabian kampus
Tapahtumasali 1 & 2
Hämeentie 135 D
00560, Helsinki

Hinta

Ilmainen, Ilmoittautuminen vaaditaan

Kerro kaverille