Arabia Kampus Shop ja kampuskehittäminen etsii harjoittelijaa

Arabia Kampus Shop etsii harjoittelijaa / tuottajaa  koordinointitehtäviin syksyksi

Kampuksemme uusi pilotti – Arabia Kampus Shop – myymälä ja Kampuspiste on näyttelyaulassa sijaitseva kampuskoordinaation sydän. Tämän pisteen tarkoituksena on tarjota infoa kampuksen toiminnasta ja tapahtumista sekä toimia myyntikanava ja showroomina niin kampuksen, metropolian kuin opiskelijoiden valmistamille tuotteille.

Kampus Shop ja -piste on vuonna 2022 aloitettu kokeilu ja se tulee rakentumaan ja kehittymään loppuvuoden aikana – tilaa ja konseptia siis kehitetään jatkuvasti kampuksen yhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Siksi tarvitsemmekin apukäsiä toiminnan pyörittämiseen, raikkaita näkökulmia ja intoa kampuksen kehittämiseen.

Haemmekin tuottajaharjoittelijaa mukaan kampuksen kehitystiimiin:

Olet järjestelmällinen,itseohjautuva ja pystyt tuottamaan sujuvasti tekstisisältöjä – teet töitä hyvällä energialla ja itsenäisesti! Etua on jos tunnet jo tapahtumatuotantoa/-koordinointia sekä myymälätoiminnan pyörittämistä. Voit suorittaa työn opintojen ohessa, tai linkittää sen vaikkapa työharjoitteluun!

Työtehtäviisi kuuluu ainakin:

  • Kampuspisteen ja shopin pyörittämistä
  • Sisällön tuottamista sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön
  • Näyttelytoiminnan tehtäviä
  • Kampuskoordinoinnin assistentintehtäviä
  • Aikataulutukseen liittyviä tehtäviä
  • Erilaisia viestinnän tehtäviä, mm. nettisivujen päivitys ja yhteydenottoja, somea
  • Erilaisia käytännön järjestelyjä, mm. raksaaminen

Harjoittelun ajankohta sijoittuu aikavälille Elokuu – Joulukuu 2022 elokuun ja syyskuun osalta osa-aikaisesti ja loka, marras, joulu täysipäiväisesti. Mikäli suoritat harjoittelua osana opintojasi (15op) on harjoittelun kesto täysipäiväisenä 3kk. Kuukausipalkka työstä on 1650e/kk.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä!

Työt tehdään tilanteen mukaan kampuksella tai etänä, työn painottuen kuitenkin työskentelyyn kampuksella. Harjoittelua suoritat yhteityössä kampuskoordinaattorin, Luovan Dimension koordinaattorin sekä muiden kampuskehittäjien kanssa.

Avoimet hakemukset Arabian kampuskoordinaattorille: mira.simsio (at) metropolia.fi 24.8.2022 mennessä.

Kerro kaverille