Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Luova Dimensio saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua luovadimensio.fi ja on laadittu 24.10.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Saavutettavuus huomioidaan kaikkien uusien ominaisuuksien kehitystyössä. Lisäksi havainnoimme säännöllisesti itse palvelun saavutettavuutta muun muassa apuohjelmien avulla ja korjaamme havaittuja sisällöllisiä saavutettavuuspuutteita. Olemme ohjeistaneet sisällöntuottajiamme saavutettavuuden huomioimisesta ja järjestämme sisällöntuottajillemme koulutusta verkkosivujemme saavutettavuuden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Palvelun saavutettavuuden tila

luovadimensio.fi-verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1) eikä palvelussa ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Palvelu ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Teemme jatkuvaa kehitystyötä saavutettavuuden parantamiseksi.

  • Yksittäisillä sivuista on linkkejä, joilta puuttuu tekstivastine. Yhdellä sivulla on someupotus, jonka inline-kehyksellä (iframe) ei ole kehyksen sisältöä kuvaavaa tekstivastinetta.
  • Yksittäisiltä kuvilta puuttuu tekstivastine.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme?

Otamme mielellämme vastaan saavutettavuuteen liittyviä kysymyksiä ja ehdotuksia. Voit lähettää palautetta sähköpostitse osoitteeseen: arabiankampus (at) metropolia.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000