Heli Hyppöselle menestystä äitiyspakkauksen suunnittelukilpailussa

OPISKELIJAT – Visuaalisen viestinnän muotoilun graafisen suunnittelun opiskelija Heli Hyppönen menestyi Kela:n äitiyspakkauksen juhlavuoden suunnittelukilpailussa.

Heli voitti ”Satumetsä” työllään, jota käytetään vuosien 2024–2025 laatikossa.

Kilpailuun osallistui 55 työtä, joista visuaalisen alan ammattilaiset valitsivat yhdessä Kelan asiantuntijoiden kanssa 9 työtä äänestykseen. Voittajat valittiin yleisöäänestyksellä, jossa annettiin 22 937 ääntä. Helin työ sai 62,3 % Luonto ja perhe -kategoriassa annetuista äänistä.

Äitiyspakkaus on säilyttänyt vuosikymmenten aikana paikkansa lapsiperheiden ensimmäisenä etuutena. Kela jakaa vuosittain hieman alle 40 000 pakkausta. Ensisynnyttäjistä lähes kaikki valitsevat äitiyspakkauksen, ja kaikista äideistä vain kolmasosa ottaa äitiysavustuksen rahana.

Monessa perheessä laatikko toimii vauvan ensisänkynä, ja myöhemmin siinä säilytetään vauvan vaatteita ja muuta tavaraa. Laatikko ja sen kuvitus voivat näkyä perheiden arjessa hyvinkin vielä vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Lue lisää kilpailusta täältä.

Lämpimät onnittelut Helille kisamenestyksestä!

 

 

Kerro kaverille