Alueelliset energiaratkaisut – yritysten, taloyhtiöiden ja alueen yhteisöjen näkökulma

23.3.2023
Paikka:
Kielisyys: Suomeksi
Muut, Seminaarit, Verkostoitumistapahtumat, Virtuaalitapahtumat
Muut
Maksuton, ilmoittautuminen vaaditaan

Alueelliset energiaratkaisut -tilaisuus

Tervetuloa mukaan Alueelliset energiaratkaisut – yritysten, taloyhtiöiden ja alueen yhteisöjen näkökulma -tilaisuuteen tiistaina 28.3. Metropolian Arabian kampukselle. Myös etäosallistuminen on mahdollista. Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu klo 9, ohjelma alkaa klo 9.30.

Haluatko olla mukana kehittämässä energiayhteisöjä tai alueellisia energiaratkaisuja? Tule kuulemaan taloyhtiöiden tarpeista, energiayhteisöjen kokemuksista ja alueellisista ratkaisuista. Lähde mukaan selvittämään konkreettisten tarkastelukohteiden avulla energiayhteisöjen mahdollisuuksia.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat energia-alan yritykset, isännöitsijät, kiinteistönomistajat ja taloyhtiöt sekä energiasektorin eri toimijat ja muut aiheesta kiinnostuneet. Muun muassa Arabian alueen asukkaille hyvä mahdollisuus mikäli aihe kiinnostaa.Tilaisuudessa on myös mahdollisuus verkostoitua ja tulla mukaan BLOCKCC-hankkeen viiteryhmiin.

Järjestäjä

Tilaisuuden järjestää BLOCKCC-hanke (Energiakorttelit -alueelliset toimintamallit ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ”Block the Climate Change”). Hankkeessa kehitetään alueellisen energiayhteistyön toimintamalleja ja energiasiirtymää nopeuttavia ratkaisuja energiantuottajien sekä muita energiapalveluita tarjoavien yritysten ja asiakkaiden välille. Hankeyhteistyössä Metropolia, Green Net Finland ja Aalto yliopisto. Hankkeen rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

Aika

Tiistaina 28.3.2023
klo 9.30-11.30

Paikka

Metropolia Arabian kampus
Hämeentie 135D Helsinki
(ja online/Zoom)

Hinta

Maksuton

Kerro kaverille