Av-alan duunitori Arabian kampuksella

ti 2.5. klo 1216
Paikka: Arabian kampus, Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi
Ständitapahtumat, Verkostoitumistapahtumat
Media
Vapaa pääsy

Elokuvan ja tv:n tutkinto sekä Re:connect-hanke järjestävät Arabian kampuksella 2.5.2023 klo 12-16 Av-alan duunitori -tapahtuman. Tule tutustumaan av-alan työnantajiin ja kuulemaan niiden työ- ja harjoittelumahdollisuuksista. Tapahtuma on suunnattu alan opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Tapahtumassa tuotantoyhtiöillä on omat ständit, joiden luona voi käydä juttelemassa tuottajien kanssa. Jos haluat antaa työnantajalle työ- tai harjoitteluhakemuksen, valmistele se ja CV etukäteen niin että voit toimittaa ne sähköisesti.

Mukana ovat seuraavat tuotantoyhtiöt: Angel Films, Banijay Finland, BlockBusters Gang, EndemolShine Finland, ITV Studios Finland, Jarowskij Finland, Making Movies, Rabbit Films, Solar Republic, Suora Broadcast, Warner Bros International Television Production Finland, Yellow Film & TV, Sound Engine

Tuotantoyhtiöiden lisäksi paikalla on Audiovisual Producers Finland APFI ry keskustelemassa alasta ja sen tulevaisuuden näkymistä. Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET ry ja Radio- ja televisiotoimittajien liitto ry ovat kertomassa työntekijöiden edunvalvonnasta ja toiminnastaan.

Tarjolla virvokkeita ja naposteltavaa.

AIKATAULU

  • 12.00 Ovet avautuvat
  • 12.30 SET ry ja RTTL ry esittäytyvät
  • 13.00 APFI:n puheenvuoro
  • 13.15–15.30 tuotantoyhtiöiden esittäytymiset (n. 10 minuuttia / yhtiö)

Voit tulla ständeille kiertelemään koko tapahtuman ajan!

HINTA

Maksuton, vapaa pääsy.

PAIKKA

Metropolian Arabian kampus Hämeentie 135 D,
Tapahtumasalit 1 ja 2 pääsisäänkäynnin vieressä 1. kerroksessa.

 

 

Kerro kaverille