Huonekasveja ja muuta rekvisiittaa

ke 29.3.31.5.2023
Paikka: Metropolia Myyrmäen kampus, Leiritie 1, 001600 Myyrmäki
Kielisyys: Suomeksi
Näyttelyt
Taide
Ilmainen tapahtuma

KampusGalleria M esittää Anna Semerdjievin , ”Huonekasveja ja muuta rekvisiittaa” -näyttelyn. Näyttely vaihtuu kolmen kuukauden välein.

Tervetuloa!

AIKA

29.3.2023-31.5.2023.
Avoinna ma-pe klo 7.30–21.00

PAIKKA

Metropolia ammattikorkeakoulu
Myyrmäen kampus
Leiritie 1, toinen kerros

NÄYTTELYN AVAJAISET

Torstaina 13.4. klo 17.00-19.00

HINTA

Vapaa pääsy, Ilmainen

MIKÄ HANKE?

My Business Hub on REACT-EU EAKR -rahoitteinen hanke. My Business Hub -kaupunginosien kilpailukyvyn kasvattaja -hanke.

Hankkeen päätoteuttaja on Vantaan kaupunki ja osatoteuttajat Metropolia Ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampus  ja Laurea ammattikorkeakoulu. Hankkeessa edistetään kaupungin, yritysten, oppilaitosten ja kolmannen sektorin yhteistyötä ja yhteiskehittämisen konsepteja.

Taiteilija esittelyssä

Taidemaalari Anna Semerdjiev esittelee Kampusgalleria M:n näyttelyssään viimeaikaisia teoksiaan. Semerdjiev kertoo maalauksistaan seuraavaa: ”Öljyvärimaalauksissani toistuvat ihmishahmot ja erilaiset tarinat, tunnetilat, sekä hetket. Rakastan vahvoja ja kirkkaita värejä, ne näkyvät myös maalauksissani. Viime aikoina olen pohtinut etenkin ihmisen keskeneräisyyttä, joten olen kokeillut myös maalausjäljessä keskeneräisemmän ja valmiimman yhdistämistä ja niillä leikittelyä. Minusta on aina ollut mielenkiintoista, kun ihmiset kysyvät taiteilijalta, että miten he tietävät jonkin teoksen olevan valmis. Tätä kysymystä voi pohtia myös elämässä, tuleeko meistä ikinä valmiita? Olisivatko prosessi ja kehitys kuitenkin tärkeämpiä kuin itse lopputulos?
Viime aikoina olen maalannut ikään kuin kertomuksia ja kokemuksia henkilökuviksi. Tarinoita, joissa yhdistyvät omat ja tuntemieni ihmisten kokemukset. Olen pohtinut voisiko narratiivi olla henkilökuva? Muotokuva? Kun maalaan teoksiani, minun ja maalaamani kuvitteellisen henkilön välille syntyy dialogi. Kuulen kuinka teokseni hahmot kertovat minulle tarinaansa. Tutustun heidän luonteeseensa, alan nähdä heidän lävitseen. Voin samaistua heidän tuskaansa tai hihitellä heidän hupsuudelleen.”

www.annasemerdjiev.com 
www.annasemerdjiev.net 
www.instagram.com/anna_semerdjiev 

Kerro kaverille