HyMy-KYLÄN POP-UP TOIMINTA-VIERAILU

to 9.2. klo 08:3011:30
Paikka: Arabian kampus, Hämeentie 135 A
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Hyvinvointitapahtumat, Verkostoitumistapahtumat
Muut, Yhteisö
Ilmainen tapahtuma

HyMy-Kylä goes Arabia!

Onko niskan alueesi jumissa? Kaipaatko uusia vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen? Tule tutustumaan HyMy-kylän palvelutarjontaan Pop-up tapahtumassamme Arabian kampukselle.

Esittelyssä on muun muassa:

Osteopatian pisteellä keskitytään muun muassa päänsärkyyn, migreeniin, tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin sekä stressiin ja vastustuskyvyn tukemiseen. Hoitoon voi tulla aina myös ilman vaivoja. 15min lyhyt käsittely sisältää tutkimista sekä hoitoa.

Geronomien pisteellä keskitytään vapaaseen avoimeen keskusteluun esimerkiksi ikääntymisestä, aivoterveydestä, geronomitutkinnosta tai mistä vaan pisteellä kävijät haluavat keskustella.

Optometrian pisteellä käsitellään muun muassa opiskelijoiden näönrasitusta ja kuivasilmäisyyttä.

Fysioterapian pisteellä on kolme aktiviteettia: puristusvoiman mittaus, tasapainotesti sekä ergonomian arviointia. Ergonomian arviointiin osallistuville annetaan myös yksilöllisesti räätälöity harjoite liikkuvuuteen tai lihasvoimaan liittyen.

Lisäksi arvomme palautekyselyn muodossa lahjakortteja HyMy-kylään.

Mikä on HyMy-kylä?

HyMy-Kylä pähkinänkuoressa:

Metropolia Ammattikorkeakoulun HyMy-kylä (Hyvinvointia Myllypurosta) on Myllypuron kampuksella toimiva ihmislähtöinen ja ekosysteemitoimintatapaan nojautuva monialainen oppimis- ja kehittämisympäristö.

Autenttisella oppimisympäristöllä mahdollistetaan opiskelijoille tulevaisuuden taidot ja työelämälle tarvittavat osaajat.

HyMy-kylässä asiakkaat ovat oppimistilanteessa, jossa opiskelijamme harjoittelevat ohjaavan opettajan valvonnassa ammatillisten taitojensa lisäksi mm. ihmislähtöistä asiakastilanteessa toimimista.

Aika

9.2.
Klo 8.30-11.30

Paikka

Arabian kampus
Hämeentie 135A
00560 Helsinki

Hinta

Ilmainen, Vapaa pääsy

Kuva: Marjaana Malkamäki

Kerro kaverille