IHME-innovaatiokilpailu // HAE MUKAAN

ma 22.5.14.9.2023
Paikka: Helsinki XR Center & Arabian kampus, Hämeentie 135A & D
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Muut, Työpajat, Verkostoitumistapahtumat
Muut, Yhteisö
Ilmoittautuminen vaaditaan

Uusi innovaatiokilpailu Metropolian opiskelijoille

Metropolian innovaatiokeskittymät ja yhteiskehittämisalustat järjestävät syyslukukauden 2023 alussa Metropolian kaikille opiskelijoille suunnatun IHME-innovaatiokilpailun 4.9.—14.9.2023.

Kilpailu haastaa monialaiset opiskelijatiimit kehittämään innovaatioita asumisen tulevaisuuden teeman parissa. Tiimit johdatellaan aiheeseen Metropolian eri kampuksilla sijaitsevien yhteistyöalustojen, kuten yrityshautomo Turbiinin, kaupunkiviljelytila UrbanFarmLabin, robotiikkapaja RoboGaragen, älykoti SmartLabin sekä hyvinvointi- ja terveyspalvelujen yhteistyöalusta HyMy-kylän avulla.

Kilpailu käynnistyy 4.9.2023 ja opiskelijoilla on 10 päivää aikaa innovaation rakentamiseen Metropolian asiantuntijoiden ja mentoreiden avulla. Tiimit esittelevät innovaatioitaan eri alojen asiantuntijoista koostuvalle tuomaristolle innovaatiokilpailun finaalissa 14.9.2023 Metropolian Arabian kampuksella.

Kilpailuun osallistuvat opiskelijat pääsevät verkostoitumaan kilpailuun osallistuvien tiimien, asiantuntijoiden ja mentoreiden kanssa.

Palkinnot

Kilpailussa palkitaan kolme voittajatiimiä 5000 euron, 2000 euron ja 1000 euron rahapalkinnoilla Metropolia säätiön toimesta. Lisäksi voittajatiimit saavat mahdollisuuden nähdä ideansa toteutuvan tapahtuman jälkeen.

Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Sweco. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka palveluksessa työskentelee Euroopan laajuisesti 18 000 asiantuntijaa, joista 3 000 Suomessa. Swecon suunnittelualoja ovat rakennukset ja kaupunkikehitys, teollisuus, energia ja ympäristö, infra ja liikenne sekä arkkitehtuuri.

Kilpailun tuomaristossa ovat Metropolian ja Swecon asiantuntijoiden lisäksi edustajat Setlementtiasunnoilta, Skanskalta ja Sitowiseltä.

Kenelle?

Kilpailu on suunnattu Metropolian opiskelijoille.

Aika

Kilpailu käynnistyy 4.9.2023 ja opiskelijoilla on 10 päivää aikaa innovaation rakentamiseen Metropolian asiantuntijoiden ja mentoreiden avulla. Tiimit esittelevät innovaatioitaan eri alojen asiantuntijoista koostuvalle tuomaristolle innovaatiokilpailun finaalissa 14.9.2023 Metropolian Arabian kampuksella. Kilpailussa palkitaan kolme voittajatiimiä rahapalkinnoilla, ja lisäksi voittajatiimit saavat mahdollisuuden nähdä ideansa toteutuvan tapahtuman jälkeen.

Haku on auki kilpailuun 22.5.—31.8.2023 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Paikka

Aloitustapahtuma 4.9.2023 klo 15-18: Helsinki XR Center, Metropolian Arabian kampus
Kilpailun finaali 14.9.2023 klo 14-17: Metropolian Arabian kampus

Hae mukaan mahdollisimman pian

Innovaatiokilpailussa toimitaan tiimeissä. On suositeltavaa muodostaa monialainen tiimi monipuolisen asiantuntijuuden hyödyntämiseksi. Voit hakea kilpailuun tiimin kanssa, mutta jokainen tiimin jäsen ilmoittautuu erikseen ja mainitsee tiimin nimen, jotta tiimin jäsenet voidaan yhdistää. Jos sinulla ei ole tiimiä, voit hakea myös yksin, jolloin sinut lisätään johonkin tiimin mainitsemiesi kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Haku on auki 22.5.—31.8.2023 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Hae mukaan IHME-innovaatiokilpailuun tästä!

Lisätietoja:
Anna-Stina Tähkävuori, innovaatiojohtaja

Kerro kaverille