KampusGalleria M – ”Pintaa syvemmälle” -näyttely

la 1.7.31.10.2023
Paikka: Myyrmäen kampus, Leiritie 1
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Näyttelyt
Taide
Ilmainen

KampusGalleria M esittää Johanna Häiväojan , ”Pintaa syvemmälle” -näyttelyn. Näyttelyn avajaisia vietetään 6.9. klo 16-18. Näyttely vaihtuu neljän kuukauden välein.

Tervetuloa!

Aika

1.7.-24.10.2023
Avoinna ma-pe klo 7.30–21.00
Avajaiset 6.9. klo 16-18

Paikka

Metropolia ammattikorkeakoulu
Myyrmäen kampus
Leiritie 1, toinen kerros

Hinta

Vapaa pääsy, Ilmainen

Mikä hanke?

My Business Hub on REACT-EU EAKR -rahoitteinen hanke. My Business Hub -kaupunginosien kilpailukyvyn kasvattaja -hanke.

Hankkeen päätoteuttaja on Vantaan kaupunki ja osatoteuttajat Metropolia Ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampus  ja Laurea ammattikorkeakoulu. Hankkeessa edistetään kaupungin, yritysten, oppilaitosten ja kolmannen sektorin yhteistyötä ja yhteiskehittämisen konsepteja.

Taiteilija esittelyssä

Johanna Häiväoja on Ranskassa ja Suomessa työskentelevä kuvanveistäjä. KampusGalleria M:n ”Pintaa syvemmälle”näyttely on alustus tulevaan yhteistyöhön Metropolian opiskelijoiden kanssa. Häiväoja on kiinnostunut virtuaalitodellisuuden eri muotojen käyttämisestä taideteosten suunnittelussa, näyttämisessä ja yleisön osallistamisessa.

Häiväojalla on tällä hetkellä meneillään myös  iso julkisen taiteen projekti Vantaalle, tulevalle Annefredin asuinalueelle lähelle Aviapolista. Tämän projektin suunnittelussa on käytetty apuna mm. 3D-skannausta, 3D-mallinnusta sekä tulevien veistoksten “photoshoppausta” tulevaan ympäristöönsä. Tästä kaikesta on vain askel julkisen taiteen siirtymisestä virtuaaliympäristöihin…

Lisätietoja:
www.haivaoja.com/
www.instagram.com/johannahaivaoja
email: johanna@haivaoja.com

Kerro kaverille