KAMPUS HILJENEE

pe 15.12.11.1.2024
Paikka: Hämeentie 135D, Muotoilijankatu 1B
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Muut
Muut, Yhteisö

Tip Tap! Arabian kampus toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Kampus hiljentyy joululomalle. Jatkamme tapahtumien ja näyttelyiden parissa taas tammikuusta 2024.

Seuraa Instagramissa @arabiankampus ja pysy ajantasalla ensimmäisten joukussa kampuksella tapahtuvista asioista.

Ilmoita oma tapahtuma

Sinun kulttuurin tai luovuuden tapahtumasi mukaan vuoden 2024 kalenteriin? Ilmoita oma tapahtumasi mukaan helposti linkistä: e-lomake.metropolia.fi

Ilmoita lomakkeella kulttuuriin ja luovuuteen liittyvä Metropolian Arabian kampuksella järjestämäsi, Luovaan Dimensioon linkittyvä tai Arabian alueella järjestettävä tapahtuma (etätapahtuma tai paikan päällä).

Luova Dimensio ja Metropolian Arabian kampuskoordinaatio käy ilmoitetut tapahtumat läpi ja julkaisee sen tapahtumakalenterissaan mikäli tapahtuma soveltuu kalenteriin.

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietojen luovutuksen Luova Dimension ulkoisen tapahtumakalenterin käyttöön.

Järjestä kampuksella oma tapahtuma

Oletko kiinnostunut oman tapahtuman järjestämisestä kampuksella, mutta et ole aivan varma miten edetä asian kanssa? Voit olla pienellä kynnyksellä yhteyksissä Arabian kampuksen kampuskoordinaatioon sähköpostitse arabiakampus@metropolia.fi

Katsotaan yhdessä, miten me kampuskoordinaatiossa ja Luovassa Dimensiossa voimme auttaa sinua tapahtuman järjestämisessä!

Aika

23.12.2023–2.1.2024

Paikka

Arabian kampus
Hämeentie 135D
Muotoilijankatu 1B

Kerro kaverille