KANNATTAVAA LIIKETOIMINTAA DIGITAALISUUDEN AVULLA – MINI DESIGN SPRINT

ke 14.9. klo 14:4519:00
Paikka: Arabian kampus, Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi
Muut, Työpajat
Muut
Vapaa pääsy, ilmoittautuminen vaaditaan

Luovan alan ammattilainen!

Tule sprinttaamaan tuoreet ja uudet ideasi tai ratkaisemaan jokin digitaalisiin valmiuksiisi, asiakkaiden tavoittamiseen tms. liittyvä ongelmasi. Minisprintissä hyödynnämme palvelumuotoilun menetelmiä ja etenemme ohjatusti ideasta tai ongelmasta toimintasuunnitelmaan. Sprintissä lähdetään ideoimaan ratkaisuvaihtoehtoja ja saat ammattilaisten palautetta ideaasi ja ratkaisuusi sekä sen käytännön toteutukseen.

Lisäksi on mahdollisuus halutessaan vierailla Helsinki XR Centerissä. Helsinki XR Center (HXRC) on ainutlaatuinen Metropolian luovien alojen kampuksen yhteydestä löytyvä keskus, jossa yhdistyy uudella tavalla design ja teknologia.

Vierailijana ja sparraajana Minisprintissä toimii kuvanveistäjä Satu-Minna Suorajärvi, joka yhdistää taiteessaan digitaalista tekniikkaa kuvanveiston vanhoihin perinteisiin niitä rohkeasti uudistaen.

Toisena vieraana ja sparraajana on KEMUT-verkoston tutkimusasiantuntija Merja Hottinen. Vuonna 2022 KEMUT-verkoston hankkeissa rakennetaan elävän musiikin alalle digitaalinen suunnittelu-, koulutus- ja tiedonjakoalusta sekä mitataan suomalaisen elävän musiikin alan hiilijalanjälki.

Tapaa myös muita luovien alojen ammattilaisia ja verkostoidu! Tilaisuudessa tarjolla iltapalaa!

Hinta

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Ilmoittautuminen

https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/35528/lomake.html

Järjestäjä

Eevi on Uudenmaan liiton rahoittama hanke, joka tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen.

Eevi tarjoaa valmennusta ja henkilökohtaista tukea juuri sinun tarpeisiisi, sinun tulevaisuutesi tueksi – maksutta!

Kerro kaverille