Kultyrkierros

ti 16.1.
Paikka: Helsingin keskusta
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Muut
Muut, Yhteisö
4-6€

Mikä ihme?

Harmittaako oksennuksen tuoksu ja känniset kanssaopiskelijat opiskelijatapahtumissa? Tähän tarjoamme ratkaisuksi Kultyrkierrosta! (ent. Teknisesti (ottaen) kultturelli_kierros)

Kultyrkierros tarjoaa opiskelijatapahtuman parhaat puolet kulttuurin parissa. Lähde kiertämään maan, ellei jopa maailman, parhaat kulttuurikohteet approhengessä kokien taiteen tunteita ja tuoksuja. Kerää passiisi merkintöjä kaikenlaisista kulttuurikokemuksista, kuten elokuvista, teattereista, konserteista, museoista, taidenäyttelyista yms, joten vain taivas on rajanasi! Suoritusaikaa sinulla on 15.12. asti, joten painetta suorittaa ei ole.

Liput saat kätevästi Kide.app:ista 16.1. klo 10.00, ja passit saa noutaa 1.2. myöhemmin ilmoitettavasta museosta Helsingin alueella.

Myöhemmin voit noutaa passisi HTO:n tai Demonin toimistolta tai, jos olet oikein onnekas, kummankin tapahtumissa saatat bongata edustajan, joka antaa mielellään sinulle passin!

Merkin voi lunastaa aikaisintaan 1.3., joten ethän turhaan kiirehdi passin suorittamisessa!

Merkit siirtyvät vuositasosuoritukseen, eli jos suoritit viime vuonna Teknisesti (ottaen) kultturelli_kierroksen, niin pääset suorittamaan toista vuotta, jolla tietysti erilainen merkki! Jos haluat suorittaa molemmat vuosisuoritukset, sinun pitää ostaa kaksi passia ja täyttää ne käymällä yhteensä 12 eri kulttuurikohteessa.

Pssst! Seuraathan Demonia ja HTOta Instagramissa, jotta olet tietoinen molempien toimistopäivistä ja muista mahdollisista edustuksista jossa voit tulla näyttämään passiasi!

Aika

16.01.2023 – 01.04.2023

Liput

4-6€
Kide.app

Paikka

Helsingin keskusta
00100 Helsinki

Kerro kaverille