Mahdollisuuksien maisemia 2022

ke 5.10. klo 0815
Paikka: Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi
Luennot, Seminaarit, Työpajat, Verkostoitumistapahtumat
Yhteisö
Maksuton, ilmoittautuminen vaaditaan

Miten luovuuden mahdollisuuksia huomioiva näkökulma työelämässä eri aloilla ja ammateissa otetaan käyttöön? Miten luovuuden huomiointi edistää kestävää, hyvää työelämää ja tulevaisuutta?

Moniäänisessä tapahtumassa kuullaan sekä huippututkijoiden puheenvuoroja että käydään eri alojen ammattilaisten ja opiskelijoiden yhteistä keskustelua luovuuden mahdollisuuksista työelämässä.

Luova toiminta, itsensä ilmaiseminen, kulttuurinen toimijuus ja taidekokemukset lisäävät osallisuutta ja hyvinvointia  ja ovat siksi tärkeä osa yksilön merkityksellistä elämää ja koko yhteiskuntaa. Viime vuosina aiheesta on saatu paljon tutkimustietoa. Mitä voimme viedä tutkimuksesta käytäntöön?

Missä ja milloin

Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksella (Helsinki) keskiviikkona 5.10.2022 klo 8.00-15.00. Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää sitovaa ennakkoilmoittautumista.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Tapahtuma on tarkoitettu eri alojen ammateissa toimiville ammattilaisille, asiantuntijoille, yrittäjille ja opiskelijoille. Luovuus tuo mahdollisuuksia kaikilla aloilla!

Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja, ilmoittaudu ajoissa.

Kerro kaverille