Malli & Tila

ke 1.2.31.10.2023
Paikka: Arabia135 - kortteli - Arabian kampus, Hämeentie 135 A & D, 00560 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Näyttelyt
Muotoilu, Taide
Ilmainen tapahtuma

MALLI & TILA – NÄYTTELY

”Malli & Tila” -näyttelyn työt on valittu Tekstiilisuunnittelun 1. vsk:n opiskelijoiden Elävänmallinpiirustus- ja maalauskurssin (5op) eri harjoitusten töistä. Tällä kurssilla syvennyttiin ihmiskehon anatomian, mittasuhteiden sekä liikkeen havainnointiin suhteessa tilaan. Joka päivä tutkittiin kuvallisesti, miten ”malli tilassa” voitiin siirtää ja esittää kaksiulotteiselle pinnalle eri välinein ja materiaalein.

Kurssin päätavoitteina on kehittää visuaaliseen ajatteluun, esittämiseen ja ergonomiseen suunnitteluun tarvittavia tietoja ja taitoja sekä luovuutta omaperäiseen ja itsenäiseen kuvalliseen ilmaisuun. Kurssilla sovelletaan käytäntöön ”Värihavainnon ja sommittelun peruskurssilla” (5op) opiskeltuja värin työkaluja. Jatkuva luonnostelu ja kuvan käyttäminen visuaalisen ajattelun ja suunnittelun välineenä on tärkeä osa ammatillista kehittymistä ja identiteettiä.

Elävänmallinpiirustus- ja maalauskurssi 5 opintopistettä
Opettaja Ilona Huolman

Näyttely on esillä Galleria Ilonassa kampuksen kolmannessa kerroksessa Arabia135 -korttelin aukioloaikojen mukaisesti. Galleriaan on esteetön pääsy. Galleria sijaitsee taideluokkien ja opiskelijahyvinvointipalveluiden välittömässä läheisyydessä omassa tilassaan. Löydät perille helpoiten Hämeentie 135A rapusta Helsingin kaupungin kirjaston vieressä sijaitsevilla hisseillä kolmanteen kerrokseen.

Tutustu myös Galleria Ilonassa olevaan Tuoteilme mehuille -näyttelyyn.

Aika

7-20
Maanantaista perjantaihin

10-17
Lauantaisin

12-16
Sunnuntaisin

MITEN SAAN OMAN NÄYTTELYN ESILLE KAMPUKSELLE?

Mikäli haluaisit oman työsi esille kampukselle, ota yhteyttä kampuskoordinaatioon sähköpostilla arabiankampus@metropolia.fi

Paikka

Galleria Ilona, 3. kerros
Hämeentie 135A
Arabia135 – kortteli / Arabian kampus
00560 Helsinki

Hinta

Vapaa pääsy, Ilmainen

Kerro kaverille