METKAn syksyn Fuksiaiset 2023

ke 6.9. klo 1621
Paikka: Kaivopuisto, Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Approt & Sitsit, METKAn tapahtumat, Muut, Verkostoitumistapahtumat
Yhteisö

METKAn fuksiaisissa 6.9. lähdetään yhdessä kaikkien aikojen ensi-iltaan!

Fuksiaiset ovat uusien opiskelijoiden puistojuhla, joissa kierretään ympäri Kaivopuistoa ja sen ympäristöä suorittaen joukkueen kanssa leikkimielisiä rasteja. Puisto on täynnä opiskelijoita eri aloilta, joten fuksiaiset ovat loistava tilaisuus myös tutustua muihin Metropolian fukseihin!

Rastien kiertämisen lisäksi fuksiaisissa on tarkoitus tutustua omiin opiskelutovereihin, pitää hauskaa ja pukeutua hauskasti! Tämän vuoden teema on ELOKUVAT. Oletteko journalisti-barbie vai presidentti-barbie?  Vai haluatteko olla Kenough? Vai kutsuuko kenties  klassikot velhoineen ja hobittieen mukaansa? Nyt on aika ryhtyä miettimään asuja! Kekseliäimmin pukeutunut joukkue palkitaan jatkoilla. Pukukisaan osallistutaan lisäämällä kuva joukkueesta julkiselle Instagram-tilille kuvatekstillä [joukkueen nimi] #metkanfuksiaisetS23.

Jotta hauskuus ei loppuisi liian lyhyeen, ilta jatkuu kaksilla eri jatkoilla Helsingin keskustassa, Apollo Live Clubilla ja Yökerho Maxinessa.  Jatkoilla palkitaan myös parasta meininkiä rastikierroksella ylläpitänyt joukkue. Jokaiselle ryhmälle on määritelty jatkopaikka etukäteen, minkä saatte tiedoksi Fuksiaisiin saapuessanne.

Ilmoittautuminen:

Lipunmyynti aukeaa tiistaina 22.8. klo 12:00 Kide.Appissa. Fuksiaisjoukkueiden ilmottautuminen päättyy sunnuntaina 3.9. klo 23:55. Samaan aikaan aukeaa pelkkien jatkolippujen myynti siinä määrin, kun tilaa on jäljellä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

METKA pidättää oikeuden tarkastaa jäsenhintaisen lipun ostaneiden jäsenyyden.

Esteettömyys:

Kaivopuiston alueella on pääasiassa nurmikko- ja hiekka-alueita ja suuriakin korkeuseroja. Asfaltoitu ja teitä on vain puiston ympärillä. Tapahtumassa on inva-wc sekä puistossa että molemmissa jatkopaikoissa. Apollo Live Clubilla on invahissi sisäänkäyntiä varten ja Yökerho Maxineen mennään vain hissillä. Yökerhojen sisällä on alueita, joihin kulku on ainoastaan porrasaskelmien kautta. Lisätietoja esteettömyydestä voi tiedustella osoitteesta tapahtumat@metkaweb.fi.

Aika

6.9.2023
klo 16.00-21.00

16:00 rastit aukeavat (paikalle voi tulla pitkin iltaa, viimeistään klo 18)

19:00 loppurasti aukeaa

21:00 rastit sulkeutuvat

21:00 loppurasti sulkeutuu ja jatkot alkavat

Paikka

Kaivopuisto
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki

Hinta

Liput Kide.Appissa

Kerro kaverille