METKAn Wiikon Wappu 2023

ma 17.4.1.5.2023
Paikka:
Kielisyys: Suomeksi
METKAn tapahtumat
Muut, Yhteisö
5/10€

Wabu ei todellakaan lopu tänäkään vuonna! Mikä onkaan sen ihanampaa kuin kasa opiskelijoita kerääntyneenä ilakoimaan ja juhlistamaan meille tärkeintä juhlaa: vappua! METKA, Laureamko ja Helga ovat halunneet tehdä vapun juhlimisesta entistä hauskempaa ja tästä syystä vuoden 2023 wappu toteutetaan 3AMK-yhteistyönä! Voit siis käydä METKAn Wiikon Wapun tapahtumien lisäksi myös Laureamkon ja Helgan vapputapahtumissa ja ansaita niistäkin leiman vappupassiisi!

Koko vappusesonki huipentuu Wappuaaton päätapahtumaan sekä Wappupäivään Kaivopuistossa. Aattona tarjolla on erilaisia kilpailuja, ajanvietettä ja hyvää seuraa. Wappupäivänä kaikki Wappuun osallistujat kokoontuvat viettämään yhteistä vappupiknikkiä Kaivopuistoon.

Kerää Wappupassiisi kuusi (6) leimaa ja olet näin ansainnut paljon puhutun WAPPUGURU-merkin, jota vain todelliset vappuilijat saavat kantaa haalareissaan! Wappugurumerkkejä jaetaan vappuaattona sekä vappupäivänä METKAn teltalla. Merkin voi noutaa myöhemmin myös METKAn toimistolta tai M-pisteeltä. Leiman saa tapahtumista lipun tarkastamisen yhteydessä.

Lisätietoja: tapahtumat@metkaweb.fi.

METKAn Wiikon Wapun tapahtumat

17.4. Kesäkimara (ALBO, HTO ry, Trombi & MYRO ry)

17.4. Yökimara (ALBO, HTO ry, Trombi & MYRO ry)

18.4. Wabu ei lobu – sitsit (METKA)

21.4. Wappujahti (RAK & Gooni ry)

22.4. Wappuwaellus (AOK)

23.4. Poikkitieteellinen mölkky (UIO ry)

24.4. Leppävaara-appro (KaMa ry & Laureamko)

25.4. RatikkaAppr6 (Demoni ry)

26.4. Muistinmetsästys (HTO ry)

26.4. Muistinmenetys (HTO ry)

27.4. Suomenlinnan tähti (MysteRy & TXO ry)

28.4. Wappubrunssi (Turbiini)

29.4.Tutorolympialaiset (METKAn tutorvastaavat)

30.4. METKAn vappuaatto (METKA)

1.5. Kaivarin vappu (METKA, Laureamko, O´Diako, Helga & Humako)

Hinta

Voit hankkia Wappupassin Kide.appin kautta, METKAn jäsenelle hinta on 5€ ja ei-jäsenelle 10€. Passin voit noutaa mistä tahansa METKAn Wiikon Wapun tapahtumasta METKAn hallituslaiselta (heidät tunnistaa musta-oransseista baseball-takeistaan).

HUOM: Wappupassi pelkästään ei oikeuta sisäänpääsyä tapahtumiin, vaan sinun täytyy ostaa niihin erilliset tapahtumaliput. METKA kehottaa siis seuraamaan eri järjestäjien sosiaalisiaa medioita, missä he tiedottavat lipunmyynneistään. Wappupassi oikeuttaa vain halvempiin tapahtumalippuihin sekä mahdollisuuden Wappuguru-merkin ansaitsemiseen.

Paikka

Helsinki (eri puolilla kaupunkia)

***

Kuva: Metka

Kerro kaverille