Näkymättömästä näkyvää

ke 1.11.25.1.2024
Paikka: Arabia135 - kortteli - Arabian kampus, Hämeentie 135 A & D, 00560 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Näyttelyt
Muotoilu, Taide
Ilmainen tapahtuma

Näyttelyn työt on valittu XR -Design 2.vsk:n opiskelijoiden Piirustus- ja maalauskurssin harjoitustöistä. Kurssin tavoitteina on tiedon, havainnon ja visuaalisten taitojen harjoitus erilaisilla välineillä ja materiaaleilla. Työskentelimme myös koulun ulkopuolella tutkien piirtäen (käsivarapiirustus) ja valokuvaten visuaalista materiaalia, joista myöhemmin ammennettiin soveltaen erilaisia kuvallisia elementtejä muihin tehtäviin. Tällä kurssilla opiskelijat kävivät mm. piirtämässä Tekniikan museossa ja Kansallismuseossa. Tavoitteena oli myös kuvan kieliopin syventäminen yhteisillä tehtäväkohtaisilla kuva-analyyseillä ja taidenäyttelykäynneillä.
Näkymättömästä näkyvää -näyttelyn töissä tutkittiin, harjoiteltiin ja syvennyttiin kolmiulotteisen muodon ja -tilan esittämiseen, väri- ja kuvasommittelun, oman visuaalisen ajattelun ja ilmaisun mahdollisuuksien laajentamiseen soveltaen aiemmin nähtyä sekä erityisesti mielikuvitusta vahvistaen ja hyväksi käyttäen.

Piirustus ja maalauskurssi (5op)
XR-Design 2.vuosikurssi, opettaja Ilona Huolman

Näyttely on esillä Galleria Ilonassa kampuksen kolmannessa kerroksessa Arabia135 -korttelin aukioloaikojen mukaisesti. Galleriaan on esteetön pääsy. Galleria sijaitsee taideluokkien ja opiskelijahyvinvointipalveluiden välittömässä läheisyydessä omassa tilassaan. Löydät perille helpoiten Hämeentie 135A rapusta Helsingin kaupungin kirjaston vieressä sijaitsevilla hisseillä kolmanteen kerrokseen.

Tutustu myös Galleria Ilonassa olevaan Tuoteilme mehuille -näyttelyyn.

Aika

7-20
Maanantaista perjantaihin

10-17
Lauantaisin

12-16
Sunnuntaisin

MITEN SAAN OMAN NÄYTTELYN ESILLE KAMPUKSELLE?

Mikäli haluaisit oman työsi esille kampukselle, ota yhteyttä kampuskoordinaatioon sähköpostilla arabiankampus@metropolia.fi

Paikka

Galleria Ilona, 3. kerros
Hämeentie 135A
Arabia135 – kortteli / Arabian kampus
00560 Helsinki

Hinta

Vapaa pääsy, Ilmainen

Kerro kaverille