Radiofestivaali 2023

to 20.4. klo 1316
Paikka: Arabian kampus, Hämeetnie 135A, 00560 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi
Festarit
Media, Yhteisö
Ilmainen tapahtuma

Vuoden 2023 Radiofestivaali järjestetään Helsingissä 20.-21.4.2023! Festivaalilla kilpaillaan tutuissa sarjoissa: dokumentti, kuunnelma, podcast sekä juontajakilpailu.

Radiofestivaalin järjestää Äänipolku ry ja yhteistyössä ovat Helsingin kaupungin nuorisopalvelut, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI), Metropolia Ammattikorkeakoulu sekä Laajasalon opisto.

Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin huhtikuussa 2023!

Mikä?

Radiofestivaali on alan opiskelijoiden ja ammattilaisten tärkein kohtaamispaikka. Festivaali tarjoaa alan opiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden kisata teoksillaan ja taidoillaan valtakunnallisella tasolla dokumentti-, kuunnelma-, ja juontajakilpailuissa. Radiofestivaalilla on myös kaikille avoin kilpailusarja podcastit! Kilpailuiden lisäksi festivaalilla kuullaan alan ammattilaisten mestarikursseja.

Tapahtumalla on pitkät perinteet, sillä sitä on järjestetty  vuorovuosittain Torniossa ja Tampereella jo vuodesta 2000. Tuona aikana Radiofestivaaleille ovat osallistuneet monet tämän päivän tunnetut ammattilaiset. Tällä hetkellä Radiofestivaalin tapahtumapaikkoina kiertävät vuorollaan Tampere, Oulu ja Helsinki.

Tapahtuman ohjelma ja kilpailijat

Tutustu tapahtuman tarkempaan ohjelmaan sekä kilpailijoihin osoitteessa http://radiofestivaali.metropolia.fi/

Seuraa striimiä

Tapahtuma tapahtuu fyysisenä kampuksella, mutta mikäli et pääse paikan päälle voit seurata tapahtumaa myös striimin välityksellä! Päivitämme striimi linkin sivuille myöhemmin.

Aika

20.4.2023
Helsinki XR Center, Hämeentie 135A
00560 Helsinki

Hinta

Ilmainen, Vapaa pääsy

Kerro kaverille