SportAppro 2023

22.3.2023 klo 12
Paikka: Eri puolilla pääkaupunkiseutua
Kielisyys: Suomeksi, Englanniksi
Hyvinvointitapahtumat, METKAn tapahtumat, Muut
Muut, Yhteisö
6€

SportAppro on Metropolian korkeakouluopiskeijoille suunnattu liikuntatapahtuma. Tapahtuma tarjoaa liikunnan iloa sekä mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin. Tapahtumapäivien aikana suoritusmerkkejä kerätään appropasseihin osallistumalla tapahtuman yhteistyökumppanien tarjoamiin liikuntakokeiluihin. Tapahtuman järjestämisestä vastaa Metropolian opiskelijakunta METKA ja tapahtuma on toteutettu Metropolia on the Move-hankkeen rahoituksella.

Appropassit ovat noudettavissa lippua vastaan METKAn toimistolta Myllypurosta klo 9-17 välillä sekä M-pisteiltä kampuskohtaisten aukioloaikojen puittessa tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Huomioitavaa:

METKAn jäsenet ovat vakuutettuja Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) puolesta tapahtuman aikana. Tapaturmavakuutus kattaa mahdolliset tapaturmat ja loukkaantumiset tietyn ehdoin. Kyseinen tapaturmavakuutus ei kuitenkaan kata kaikkia lajikokeiluja. Lajikokeilun kuvauksessa on ilmoitettu, mikäli kyseinen lajikokeilu ei kuulu tapaturmavakuutuksen alle.

Mikäli et ole METKAn jäsen, huomioithan, että sinulla ei ole tapaturmavakuutusta tapahtuman järjestäjän puolesta.

Liput

5 € (METKAn ja OPKU+ opiskelijakuntien jäsenet)
10 € (muut)
Kide.App

Aika

22.-23.3.
klo 12.00–20.30

SportApprojen rastit, eli lajikokeilut järjestään pääasiassa yhteistyökumppanien tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Lajikokeilut sijoittuvat klo 12.00-20.30 aikavälille. Kahdenpäivän ajan tekemistä ja vaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti aina iltaan asti.

Valtaosaan lajikokeiluista on rajallinen määrä paikkoja ja ne vaativat ennakkoilmoittautumisen. Ennakkoilmoittautuminen lajikokeiluihin avautuu 27.2. klo 14. Linkki ennakkoilmoittauttumiseen tulee lipun lisätietoihin.

Tapahtuma huipentuu Myllypuron liikuntasaliin viimeiselle rastille to 23.3. klo 17-20. Loppurastilla approilijat pääsevät fiilistelemään yhdessä approtunnelmia erilaisten hauskojen liikunnallisten rastien muodossa. Liikuntasalissa on mahdollisuus napata vielä yksi suoritusleima appropassiin sekä noutaa ansaittu haalarimerkki.

Paikka

Eri puolilla pääkaupunkiseutua // Around the capital region
Myllypurontie 1
Helsinki

Kuva: Metka

Kerro kaverille