TruthStory: Tarinoita sukupuoleltaan moninaisten kertomina

pe 22.9. klo 14:0015:30
Paikka: Arabian kampus, Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki
Esitykset
Kulttuurihyvinvointi

Story-projektissa sukupuoleltaan moninaiset osallistujat ovat saaneet kertoa tarinansa haluamallaan tavalla ja toteuttaa niistä audiovisuaaliset taideteokset. Tervetuloa TruthStory-projektin audiovisuaalisten taideteosten näytökseen ja keskustelutilaisuuteen Metropolian Arabian kampukselle Montaasi-tilaan perjantaina 22.9.2023 klo 14.00-15.30.

Tilaisuudessa kuullaan projektin tekijöitä ja osallistujia sekä näemme voimakkaita tarinoita sukupuoleltaan moninaisten ihmisten tekeminä.

Esitys on osa Metropolian Creativity and Arts in Social and Health Fields (Luovuus ja taide sosiaali- ja terveysaloilla) YAMK-tutkinnossa opiskelevien valosuunnittelija Heli Suonisen ja sosionomi-seksuaaliterapeutti Minttu Ågrenin YAMK-opinnäytetyötä.

TruthStory-projekti toteutettiin keväällä 2023 ja sai ensi-iltansa Peacock-teatterin pienellä näyttämöllä. Esitys oli hyvin koskettava ja sai hienon vastaanoton. Kokemus on ollut merkityksellinen sekä osallistujille, että sitä fasilitoineille opiskelijoille. Nyt esitys jalkautuu Metropolia Arabian kampukselle.

Aika: pe 22.9.2023 klo 14.00-15.30

Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Arabian kampus (Hämeentie 135 D), Montaasi-tila, 3 krs.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja: minttu.agren@metropolia.fi

Tutustu muihin kulttuurihyvinvointialan tapahtumiimme www.cuwere.fi/tapahtumat

Kerro kaverille