Tilavuokraus

Tiloja ja studioita tekemiseen

Metropolia vuokraa erilaisia opetus- ja erikoistiloja Arabian kampuksella, kuten myös muillakin kampuksillaan Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Metropolian tilat ovat vuokrattavissa arkisin koulun aukioloaikoina klo 8:00 – 21:00.

Arabian kampuksen tiloja vuokrataan myös useasti erilaisten tuotantoyhtiöiden kuvauskäyttöön. Kysy tarjousta ja tule tutustumaan monipuolisiin upeisiin tiloihimme tilavuokrauksen kautta tilavuokraus (at) metropolia.fi.

Myös viikonloppuvuokraus on mahdollista: silloin tilavuokrauksen lisäksi on tilattava aulapalvelut. Tilavaraus kannattaa tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen toivottua varausaikaa, jotta se pystytään toteuttamaan.

Ravintolapalvelut ja kokouspalvelut

Meiltä saat tarvittaessa kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen liittyvät palvelut, kuten av-laitteet, tarjoilut, osallistujien vastaanoton ja palautteen keruun.

Arabian kampuksella toimii useita ravintoloita, joista voit kysyä tarjoilut tilaisuuksiisi:

  • Ravintola Luova toimii kampuksen sydämessä Hämeentie 135 D, lounas, kokoustarjoilut, kabinetit, A-oikeudet ja lavapaikka esityksille, äänentoisto, lavavalot ja projektori.
  • Ravintola Arabianranta toimii kampuksen eteläpäädyssä Hämeentie 135 B ja A, lounasravintola ja kokoustarjoilut.
  • Metka Cafe toimii kampuksen keskivaiheilla Hämeentie 135 B ja on opiskelijakunta METKAn omistama kahvilakonsepti. Metka Cafen tuotevalikoma on omassa keittiössä valmistettu. Kevyt lounas, kokoustarjoilut, kahvilassa Monttustage esityksille, esitysnäyttö, mutta ei äänentoistoa. Liiketoiminnan tuotot käytetään opiskelijoiden hyväksi.

Kampuksen lava- ja tapahtumapaikat

Kampuksella on useita lavapaikkoja esityksille ja tapahtumille, kampuksen henkilökunta, toimijat, tutkinto-ohjelmat ja opiskelijat voivat varata lavapaikkoja kätevästi käyttöönsä joko kampuskoordinaation kautta ja ulkopuolisille vuokraamme lavapaikkoja tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tilavuokraus (at) metropolia.fi, niin suunnitellaan tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Kerro kaverille