Turbiini kampushautomo

Löydä osaajien ja osaamisen äärelle

Turbiini on Metropolian Ammattikorkeakoulun kampusinkubaattori. Turbiini tarjoaa sparrausta, tapahtumia, työtiloja sekä esihautomo-ohjelman Metropolian opiskelijoille ja alumneille.

Hae mukaan Turbiiniin mikäli haluat tutustua yrittäjyyden vaihtoehtoihin, sinulla on liiketoimintaidea tai jo toimiva yritys – myös yritystoiminnan muutosvaiheeseen saat tukea Turbiinin palveluista. Esihautomo-ohjelman lisäksi palveluihimme kuuluu pelialan yhteisö LGIN.

Turbiini yrityshautomo-ohjelmiin voi hakea myös avoimen AMK:n kautta. Turbiini auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, toiminimiksi ja kasvuyrityksiksi.

Yrityshautomo-ohjelmien jälkeen tarjolla on mahdollisuus räätälöityihin jatkopolkuihin. Valmista yritysideaa ei tarvitse olla! Riittää, kun kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan löytyy.

Toiminnassa hyödynnetään kumppanuusverkoston osaamista. Tämä toteutuu yhteistyössä sparraajien, Metropolian asiantuntijalehtoreiden sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivien yhteisöjen kanssa.

Palvelut

  • Yrittäjyyden esihautomo-ohjelmat
  • Mentorointi
  • Tapahtumat & työtilat

Kenelle Turbiini on tarkoitettu?

  • Yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille
  • Sinulla on liiketoimintaidea, jota haluat työstää eteenpäin
  • Sinulla on tuore yritys, jonka kehittämiseen tarvitset tukea
  • Olet yritystoiminnan muutosvaiheessa (omistajanvaihdos)

Kampusinkubaattorit-ohjelma

Turbiini ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat osa Kampusinkubaattorit -ohjelmaa.
Kampusinkubaattorit -ohjelman kautta Helsingin kaupunki kehittää yhteistyössä alueen korkeakoulujen kanssa yrityshautomotoimintaa kampuksille tukemaan opiskelija- ja tutkimuslähtöistä yrittäjyyttä. Ohjelman keskeisenä tavoitteena on synnyttää uusia ja innovatiivisia yrityksiä sekä tukea aloittavan TKI-lähtöisen yritystoiminnan kasvua ja ekosysteemin kehitystä. Helsingin kaupunki on ohjelman rahoittaja yhdessä korkeakoulujen kanssa. Ohjelman toteutusaika on 2021–2024.

Ota yhteyttä ja lue lisää

Tästä Turbiinin kotisivuille.

 

Kerro kaverille