Duunitori kokosi yhteen luovien alojen opiskelijat ja ammattilaiset

Tiistaina 5.3. Metropolian Arabian kampuksella kävi kuhina, kun digitaalisten luovien alojen Duunitori-tapahtuma sai opiskelijat sankoin joukoin liikkeelle!

Digital Creative Industries and Beyond (DCIB) -hankkeen ja Luova Dimension järjestämässä Duunitori-tapahtumassa oli paikalla yhteensä 16 toimijaa, joihin opiskelijat ja tuoreet alumnit pääsivät tutustumaan puheenvuorojen ja ständien muodossa. Tapahtumassa vieraili parin tunnin aikana yli 200 opiskelijaa: Metropolian oman kulttuurikampuksen kasvatteja sekä naapurimme Stadin AO:n opiskelijoita.

Digitaalisten luovien alojen Duunitori tullaan järjestämään seuraavan kerran keväällä 2025 DCIB-hankkeen kautta. Sitä ennen järjestämme kuitenkin vielä monia muita alalle suunnattuja tapahtumia ja toimia – pysy siis kuulolla!

Kiitämme syvästi kaikkia Duunitoriin osallistuneita toimijoita, opiskelijoita ja alumneja. Nähdään taas ensi vuonna!

Mukana Duunitorissa oli tänä vuonna:

 •  Blockbusters Gang
 •  ITV Studios
 •  Audiovisual Producers Finland (APFI)
 •  Ornamo Art and Design Finland
 •  Just Republic (ent. Solar Republic)
 •  Helsinki XR Center
 •  Sound Engine
 •  Game Makers of Finland
 •  Nitro Games Plc
 •  Sitowise
 •  Suora Broadcast
 •  Yellow Film & TV
 •  Turbiini Campus Incubator
 •  Radio- ja televisiotoimittajien liitto RTTL
 •  Digmarit ry
 •  Metropolia University of Applied Sciences

Hengessä mukana olivat myös Angel Films Oy, Banijay Finland, Äänituotantoyhtiö Artlab, EndemolShine Finland, Arilyn ja flyAR Augmented Reality Studio, jotka joutuivat valitettavasti perumaan osallistumisensa viime hetkillä.

 

Pysy kuulolla tulevista tapahtumista!

Duunitori järjestetään osana Digital Creative Industries and Beyond (DCIB) -hanketta, jonka koordinaattorina toimii Metropolia Ammattikorkeakoulu, ja hankkeen osatoteuttajia ovat Helsingin kaupunki ja Aalto-yliopisto. Tapahtuman mahdollistaa Luova Dimensio. DCIB-hanke on EU:n osarahoittama.

Hankkeen kautta järjestetään myös muita tapahtumia digitaalisten luovien alojen yrityksille ja ammattilaisille, sekä esimerkiksi maksuttomia pilottiohjelmia alan toimijoiden osaamisen kasvattamiseksi. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan hankkeen tulevista toimista, seuraa hanketta LinkedInissä ja ilmoita itsesi DCIB-hankkeen uutiskirjelistalle!

 

""

""

Kuvat: Meeri Lehto

Kerro kaverille