Digitaalisten luovien alojen Duunitori

ti 5.3. klo 12:0015:30
Paikka: Arabian kampus, Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki
Kielisyys: Suomeksi
Muut, Ständitapahtumat, Verkostoitumistapahtumat
Media, Muut, Yhteisö
Ilmainen, Vapaa pääsy

Luova Dimensio ja Digital Creative Industries & Beyond -hanke järjestävät Arabian kampuksella 5.3.2023 klo 12-15.30 digitaalisten luovien alojen Duunitori -tapahtuman.

Duunitorissa nykyiset ja äskettäin valmistuneet opiskelijat sekä yritykset ja organisaatiot pääsevät tapaamaan toisiaan rennolla meiningillä.

Paikalla olevat av-, elokuva/tv-, peli-, animaatio-, XR- ja digitaalisen muotoilun aloilla toimivat organisaatiot esittäytyvät lyhyillä puheenvuoroilla, ja esittäytymisen ohella opiskelijoilla on mahdollisuus päästä juttelemaan suoraan yritysten ja organisaatioiden edustajien kanssa ja vaikkapa jättää heille työ- tai harjoitteluhakemuksensa.

Tarjolla on virvokkeita ja pientä naposteltavaa.

 

MUKANA TAPAHTUMASSA

 

AIKATAULU

Tapahtuma alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 15.30.

Toimijoiden esittäytymispuheenvuorot ovat päättyneet. Tallennettu striimi julkaistaan myöhemmin Arabian kampuksen Youtube-kanavalla.

 

KENELLE

Digitaalisille luoville aloille suuntautuville opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Huom: Tapahtumassa yrityksillä ja organisaatioilla on omat ständit, joiden luona voi käydä juttelemassa edustajien kanssa. Jos haluat antaa työnantajalle työ- tai harjoitteluhakemuksen, valmistele se ja CV etukäteen niin että voit toimittaa ne sähköisesti.

 

HINTA

Maksuton, vapaa pääsy.

 

PAIKKA

Metropolian Arabian kampus Hämeentie 135 D,
Näyttelyaulassa 1. kerroksessa, pääsisäänkäynnistä vasemmalle.

 

YRITYS TAI ORGANISAATIO: TULE MUKAAN!

Duunitori tarjoaa alan yrityksille ja muille toimijoille huikean mahdollisuuden päästä esittäytymään Metropolia Ammattikorkeakoulun luovan alan opiskelijoille ja vastavalmistuneille: jokainen organisaatio saa oman ständipaikan ja esittäytymispuheenvuoron, sekä näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa myös tapahtuman jälkeen. Tapahtumaan osallistuminen on täysin ilmaista.

Alan toimijoille suunnattu ilmoittautuminen on päättynyt tältä vuodelta, mutta mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Duunitoriin ensi vuonna, laita viestiä tapahtuman tuottajalle meeri.lehto(at)metropolia.fi tai hankkeen projektipäällikölle anna.muukkonen(at)metropolia.fi

 

LISÄTIETOJA

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, lähetä viestiä anna.muukkonen (a) metropolia.fi. Voit myös lukea lisää DCIB-hankkeesta täältä sekä seurata hanketta LinkedInissä.

 

 

 

Kerro kaverille