New European Bauhaus

Luovuudella
kestävämpi
huominen

Metropolia luovilla- ja kulttuurialoilla pyritään yhä kasvavissa määrin edistämään kestävän tulevaisuuden rakentamista. Tutkinto-opetuksen ja hankkeiden lisäksi Luova Dimensio pyrkii luomaan uudenlaisia, kokeilevia ja monialaisia kohtaamisen paikkoja kestävän kehityksen mahdollistamiseksi.

Tälle sivustolle pyrimme koostamaan mitä kaikkea New European Bauhaus- eli Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteeseen liittyen teemme.

LIITY MUKAAN VERKOSTOON!

Haluatko pysyä kuulolla Luova Dimension tekemisistä liittyen New European Bauhausiin? Anna yhteystietosi ja pidämme sinut kuulolla. Voit myös jakaa suoraan lomakkeen kautta ideasi tai toiveesi liittyen vaikka yhteistyöhön teeman parissa.

Mistä kaikki alkoi?

Luova- ja kulttuuritoiminta ei ole pelkästään kaunista ja kivaa. Kulttuuri siirtyy ja kehittyy sukupolvelta toiselle ja se onkin aina ollut yhteiskuntaa kehittävä ja uudentava voima. Siksi haluamme myös Metropoliassa nostaa niitä ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia esiin, joilla voimme oikeasti kehittää elämää rakennetuissa ympäristöissä kaikin puolin kestävämpään suuntaan.

Virallisena EU:n kumppanina Uusi Eurooppalainen Bauhaus -aloitteessa me Metropoliassa olemme sitoutuneet tekemään, osamme niin lokaalissa kehitystyössä kampustemme lähiympäristössä kuin kansainvälisessä yhteistyössä ja mittakaavassa.